Chakra Journey
PINELOPI ZIRI | 16 -21 JUNE
DESCRIPTION
Vinyasa Flow - Hatha
Chakra Journey through 6 days με self-discovery χαρακτηρα
Θεωρια πανω στα Chakra - ανατομια - πού αντανακλωνται τα chakra πανω στο σωμα μας και στο χαρακτηρα μας
Activities based on which Chakra we work each day
12 sessions devided to the 7 Chakras
THE TEACHER
Η αγάπη μου και η περιέργεια μου για την ανθρώπινη κίνηση και ανατομία εκφράστηκε όταν συνειδητά επέλεξα να γίνω φυσικοθεραπεύτρια. Το 2009 τελείωσα τις σπουδές Φυσικοθεραπείας και την ίδια χρονιά το ταξίδι στον υπέροχο κόσμο της προσφορας και της αγάπης προς τον συνάνθρωπο ξεκινά! Είχα την ευκαιρία να αποκτήσω εμπειρία στην αποκατάσταση ασθενών με χρόνιους μυοσκελετικούς πόνους, προβλήματα και κακώσεις της σπονδυλικής στήλης, τραυματισμούς μαλακών μορίων και αποκατάστασης πυελικού εδάφους.
Σε αυτήν την επαγγελματική πορεία η ταυτόχρονη δίψα μου για περαιτέρω γνώση με οδήγησε στην εξερεύνηση αρκετών τεχνικών και μεθόδων αποκατάστασης και στην ολιστική πλέον προσέγγιση γύρω από το ανθρωπινό σώμα αλλά και νου.
Η πρώτη μου επαφή με την γιόγκα ήταν το 2015 όπου ολοκλήρωσα ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης δασκάλων Yoga της Grafts. H εμπειρία ήταν μοναδική! Η λαχτάρα μου να εμβαθύνω στο μονοπάτι της γιόγκα ήταν μεγάλη.
Το 2016 αποφοίτησα από την σχολή ως πιστοποιημένη δασκάλα Yoga Works 200h. Η γιόγκα έδωσε άλλη πνοή στις θεραπείες μου, στην γιόγκα βρήκα την ποιότητα που χρειάζεται να καλλιεργήσει κανεις για να ενώσει τα κομμάτια και να ανακαλύψει την μοναδικότητα του ίδιου του εαυτού. Το ανήσυχο πνεύμα και ο συνδυαστικός τρόπος που βλέπω τα πράγματα με οδήγησαν στην ανάπτυξη θεραπευτικών προγραμμάτων πρόληψης και αντιμετώπισης χρόνιου μυοσκελετικού πόνου μέσω της αποκατάστασης σε συνδυασμό με την Yoga.
To 2019 η οικογένεια του YogaWorks με μια τεράστια αγκαλιά με υποδέχτηκε στην ομάδα δασκάλων που πλαισιώνουν το πρόγραμμα εκπαίδευσης της σχολής.

ACCOMMODATION
Twin Room - Shared
Private Room
Deluxe Suite - Shared
Private Deluxe Suite
